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8th December 2014 

 
Dear Mr Hinks, 
 
Thank you for your FOI request of 9th November 2014 where you requested reports provided to the 
JCVI by the MHRA, in line with similar reports we have provided to you in the past. 
 
Having searched our paper and electronic records we are able to supply reports for 2005, 2007, 2008, 
2009, 2010 and 2014. For your information, the MHRA provides these reports on request from the 
JCVI, and is the reason why not all years are included.  
 
A copy of the information, which can be disclosed, is attached.  
 
Information that has been redacted is exempt under Sections 40 of the Freedom of Information Act and 
is therefore withheld. We have concluded that disclosing this information would not be appropriate 
because providing information subject to section 40 would be an infringement of personal data. 
 
If you are dissatisfied with the handling of your request, you have the right to ask for an internal review. 
Internal review requests should be submitted within two months of the date of receipt of the response to 
your original letter. 
 
Please remember to quote the reference number above in any future communications. 
 
If you are not content with the outcome of the internal review, you have the right to apply directly to the 
Information Commissioner for a decision. The Information Commissioner can be contacted at:  
 
Information Commissioner’s Office, Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF 
 
 
Yours sincerely, 
 
 
FOI Team, 
Vigilance and Risk Management of Medicines Division. 
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Copyright notice 
The information supplied in response to your request is the copyright of MHRA and/or a third party or 
parties, and has been supplied for your personal use only. You may not sell, resell or otherwise use any 
information provided without prior agreement from the copyright holder. 
 
 


