We don't know whether the most recent response to this request contains information or not – if you are James Couldwell please sign in and let everyone know.

Oracle or SAP ERP Solutions

James Couldwell made this Freedom of Information request to National Citizens Service Trust

This request has been closed to new correspondence. Contact us if you think it should be reopened.

We're waiting for James Couldwell to read a recent response and update the status.

Dear National Citizens Service Trust,

Here is an FOI Request from Support Revolution:

Are you running an Oracle or SAP ERP solution?
If so, what version are they currently running on and which modules are you using?
Are you planning to upgrade in the next 12-18 months?
Do you have plans to move to a SAAS model?
Do you have plans to migrate our current ERP to a cloud Solution?
Do you run Oracle Databases?
If so what versions, are you planning an upgrade in the next 12 – 18 months?
Do you own perpetual Oracle Licences, do you Pay Oracle directly or through a shared service or other framework?
Do you own Perpetual SAP Licences, do you Pay SAP directly or through a shared service or other framework?
What is the value of the SAP Support contract and when does it renew?
What is the value of the Oracle support contract and when does it renew?
Who is commercially responsible for looking after the contract for the Oracle and/or SAP renewals?
Do you currently work with any SAP or Oracle third party support providers?

Yours faithfully,

James Couldwell

NCS FoI, National Citizens Service Trust

This is a notification to confirm that we have received your email and are
looking into your query. We will respond to you further in due course and
in line with any legislative deadlines. 
Regards,
The Freedom Of Information (FOI) team

National Citizen Service Trust is a not-for-profit organisation
incorporated by Royal Charter and established to shape, support, champion
and lead a thriving National Citizen Service.

National Citizen Service Trust is registered in England and Wales with
Royal Charter Body number RC000894. Our registered office is at The
Pembroke Building, Kensington Village, Avonmore Road, London, W14 8DG.

CONFIDENTIALITY NOTICE

This message is private and confidential. If you have received this
message in error, please notify us and remove it from your system.

NCS FoI, National Citizens Service Trust

Dear Mr Couldwell,

Freedom of Information Request - 00215633

With regards to your freedom of information request, received on 20th
February 2020, please find our response below.

Question 1: Are you running an Oracle or SAP ERP solution?

Answer 1: No

Question 2: If so, what version are they currently running on and which
modules are you using?

Answer 2:  N/A

Question 3: Are you planning to upgrade in the next 12-18 months?

Answer 3: N/A

Question 4: Do you have plans to move to a SAAS model?

Answer 4: NCS has been a Cloud SaaS user for all major services from its
inception.

Question 5: Do you have plans to migrate our current ERP to a cloud
Solution?

Answer 5: N/A

Question 6: Do you run Oracle Databases?

Answer 6: No

Question 7: If so what versions, are you planning an upgrade in the next
12 – 18 months?

Answer 7: N/A

Question 8: Do you own perpetual Oracle Licences, do you Pay Oracle
directly or through a shared service or other framework?

Answer 8: N/A

Question 9: Do you own Perpetual SAP Licences, do you Pay SAP directly or
through a shared service or other framework?

Answer 9: No

Question 10: What is the value of the SAP Support contract and when does
it renew?

Answer 10: N/A

Question 11: What is the value of the Oracle support contract and when
does it renew?

Answer: 11: N/A

Question 12: Who is commercially responsible for looking after the
contract for the Oracle and/or SAP renewals?

Answer 12: N/A

Question 13: Do you currently work with any SAP or Oracle third party
support providers?

Answer: No

Next Steps

We hope the above response is clear. If you have any further queries
please do not hesitate to contact us on this email address.

NCS Trust is committed to making information available under the Freedom
Of Information Act 2000 and to ensuring that the service it provides for
those wishing to gain access to information is simple, efficient and
effective. If you feel the service you have received does not meet the
legislative requirements please write, giving details of your complaint,
by email to "[1][National Citizens Service Trust request email]" or, if you are contacting us by post,
by writing to the following address: National Citizen Service Trust, the
Pembroke Building, Avonmore Road, Kensington, London W14 8DG.

Your complaint will be fully investigated and treated confidentially by
NCS Trust. If your complaint is about a response to a request for
information, it will be dealt with by a member of staff at NCS Trust who
was not involved in the original decision. An initial response will be
made within 5 working days of receipt of the complaint. A full
investigation and any decision will be made and conveyed to you within 20
working days. If we are unable to deal with your complaint within this
timeframe we will inform you and let you know the reason for the delay.

If your complaint is upheld you will be notified of what action will be
taken. If the complaint is not upheld you will be given a reason for the
decision. If NCS Trust does not deal with your complaint to your
satisfaction, you are entitled to refer your complaint to:

The Information Commissioner's Office

Wycliffe House

Water Lane

Wilmslow

Cheshire

SK9 5AF

[2]www.ico.org.uk

Yours sincerely,                                               

The NCS Trust FOI Team

[3][National Citizens Service Trust request email]

show quoted sections

We don't know whether the most recent response to this request contains information or not – if you are James Couldwell please sign in and let everyone know.